Bestellen

Bestellingen kunnen direct geplaatst worden in onze webshop, daarnaast kun je kiezen voor een vrijblijvende offerte. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06 34 39 00 77 of mailen naar michal@to-impress.nl.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt je van ons een orderbevestiging. Wij vragen je deze orderbevestiging goed te controleren om fouten te voorkomen. Indien je een order plaatst met bedrukking ontvangen wij graag een reply op de orderbevestiging met daarin het logo, de tekst en indien van toepassing de juiste PMS kleur. 

Drukbestand

Voor het drukken van het logo gebruiken wij een EPS of Ai bestand, mocht je deze bestanden niet tot je beschikking hebben dan ontvangen wij graag een 300dpi JPG bestand. Wij kunnen dit bestand voor je omzetten naar het juiste bestand.

Wanneer je een tekst wilt laten bedrukken is het niet nodig om een drukbestand aan te leveren. Wel ontvangen wij graag de gewenste tekst, lettertype en kleur van de bedrukking om de digitale drukproef in orde te maken.

 

Drukproef

Zodra wij de juiste bestanden hebben maken wij een digitale drukproef. Deze moet goed gecontroleerd worden en indien nodig wordt deze aangepast tot dat alles geheel naar wens is. Wanneer je helemaal tevreden bent en akkoord geeft op de proef wordt het drukproces in gang gezet.